AYDIN / NAZİLLİ - Nahit Menteşe Ortaokulu

Nis

06/04/2023 tarihinde Aydin  Kardeş Köyde yapılan atletizm yarışmasında küçük erkeklerde Öğrencimiz Berhan ÇELİK Bireysel Uzun Atlama dalında il 3. olmuştur.  Öğrencimize ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Umut KÜSİN'e teşekkür ederim.

Mrt

Aydın  ili Gençlik  ve Spor Müdürlüğünün  24.03.2023 tarihinde  Karacasu ilçemizde düzenlemiş olduğu  Okul Sporları  Oryantiring küçük  erkeklerde; okulumuz Nahit Menteşe Ortaokulu  bireysel ve  takım  olarak 1. Olmuştur.

Haz

52 kiloda Aydın Güreş Müsabakasında öğrencimiz Samet TURHAL Aydın  il birincisi olmuş, Uşakta yapılan grup müsababakalarında ise 4. Olmustur. Ögrencimize teşekkür eder hayatında  başarıların devamını dileriz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Nazilli İlçemizin şehir statduyumunda merkezdeki tüm okullarımızla birlikte coşkuyla, Nazilli halkımızla birlikte kutladık.

Kas

Mesleki gelişim programı hakkında bilgilendirme çalışması yapan Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Adnan BOYACI ile Sayın Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'un açılış konuşmalarını okul öğretmenlerimiz izlediler.

May

Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlattığı "gönüller bir olsun" projesi kapsamında Nazilli Huzurevini ziyaret ettik.

Nis

24 Nisan günü okulumuzda 23 Nisan Çocuk bayramı müzik etkinliklerinin yanı sıra sportif ve sosyal etkinler yapıldı.

Sportif etkinliklerimiz sandalye kapma, çember  ve 200 metre koşu idi.

Nis

Öğrencilerimize madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Sayın Şube Müdürümüz Latif Akgün tarafından takıldı.

Ardından istiklal marşı öncesinde okulumuz da da bir ödül töreni yapıldı.

Nis

Okulumuzdan tayini çıkan resim Öğremenimiz Sayın Neslihan G. Eser öğretmenimizle akşam yemeğinde biraradaydık. Arkadaşımıza yeni okulunda başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuzda dumansız hava sahası projesi ile ilgili çalışmalar yapıldı.

Mrt

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında ziyaret edildi. Yapılan tetkikler sonucu okulumuzun gerekli kriterleri karşıladığı belirtilerek Beslenme Dostu Okul ilan edildi.

Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürler.

Mrt

"Şehide Vefa"konulu şiir yarışmasında Nazilli 1.si olan öğrencimiz Ömer YILDIZ ödülünü aldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla okulumuzda Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri düzenlenmiştir. Bu etkinliklerle İstiklal Marşı’nın nasıl yazıldığı,Mehmet Akif Ersoy’un tarihimizdeki yeri ve önemi ve İstiklal Marşımızın anlamı bir kez daha vurgulanmıştır

Mrt

Okul idaresi kadınlar gününde kadın öğretmenlerimize çiçek takdim edip pasta ikram etti.

Müdür ve öğretmenleriyle beraber 7. sınıf öğrencilerimiz kitap fuarını gezdi.