AYDIN / NAZİLLİ - Nahit Menteşe Ortaokulu

Ock

Öğrencilerin çalışma ve derslerine olumlu etki yapması amacıyla düzenlenen spor şenlikleri kapsamında yapılan futbol, basketbol ve voleybol alanlarında başarılı öğrencilerimize törenle ödülleri verildi.

Ara

Bakanlığımız ile kültür bakanlığı arasında yapılan protokol gereği hiç sinemaya gitmeyen öğrencileri sinema ile buluşturmak için yapılan proje gereği okulumuzdan 18 öğrenci Nazilli Bamboo TME cinemada "Bizim Köyün Şarkısı" adlı filmi izlediler.

Ara

Okulumuzda tüm sınıflarda yerli malı haftası kutlandı.

Kas

Öğrencilerimiz DİKAB öğretmenimiz Mustafa AÇIKGÖZ eşliğinde konuşmalar yaptılar ve koro halinde ilahi söylediler.

Kas

5-A ve 5-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Kamile AÇIKGÖZ ve Nalan Seyfi eşliğinde kendi hazırladıkları pizzaları yediler.

Kas

6 - A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Tacettin GÜL eşliğinde sinemaya gittiler.

Kas

7-B sınıfı öğretmenleri Neslihan GEÇER ESER eşliğinde Atatürk Parkında eğlendiler.

Kas

7-A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Sultan GÜNLÜK ve Tacettin GÜL eşliğinde hafta sonu sinemaya gittiler.

Ekm

Nazilli İlçe Genelinde yapılan 10 Kasım Atatürkü Anma Resim Yarışmasında Medine GÖRGÜLÜ öğrncimizin resmiyle 2.yiz

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okul bahçemizde öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber kutladık.

Mrt

Tayini çıkan arkadaşlarımıza yemek verildi. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Mrt

Kısıtlı imkanlarla tenis masası gibi arac gereçlerimizi tamir eden ve en son da "Bisiklet Parkı"nı Hizmete sunan başta Teknoloji Tasarım dersi Öğretmenimiz Yasin Erkan YENİGÜRBÜZ ve yardımcı olan tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.