AYDIN / NAZİLLİ - Nahit Menteşe Ortaokulu

Mrt

Nazilli Belediyesinin hazırlamış olduğu 9.Edebiyat Festivali kapsamında açılan çocuk Kitap Fuarına biz de katıldık. Okulumuz 5. ve 7. sınıf öğrencileriyle katıldığımız fuardan renkli kareleri paylaşıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferini kutladık ve şehitlerimizi andık.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Programı düzenledik.

Mrt

Nazilli OrtaOkullar Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Ödül Töreni. Okulumuz adına katılan öğrencimiz Ömer YILDIZ 1. olmuştu.  Dereceye girenlere ödüllerini sayın Kaymakamımız İbrahim KÜÇÜK verdi.

Mrt

Okulumla sosyalleşiyorum ve beslenme dostu okul projeleri kapsamında düzenlenen sınıflarası futbol, basketbol, voleybol, ve masa tenisi turnuvaları başlamış ve devam etmektedir.

Mrt

Aydında yapılan istiklal marşı okuma yarışmasında okulumuz Nazilli İlçesi Ortaokullarını İlde temsilen yarışmıştır. (Sonuç bildirilmemiştir). Öğrencimize ve bu konuda katkıda bulunan herkese teşekkürler.

Kas

23.11.2017 Perşembe günü saat 18:30´da okulumuzda Veli toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Okulumuz 23 Kasım 2017 perşembe günü Aydın genelindeki 800 okulla beraber NASAYA bağlandı ve Türk Uzman Ufuk YILDIZ ile internet üzerinden canlı bağlantı gerçekleştirdi. Konusu ileri Astronomi olan bağlantıyı öğrencilerimiz ilgiyle takip etti.

Kas

Türkçe öğretmenimiz Tülin taşkının önderliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla Atatürk´ü andık.

Kas

Aydın İl Milli Eğitim Tarafından yürütülen "Aile Ziyareti" projesikapsamında; rahatsızlanan öğrencimize öğretmen ve öğrencilerimizle geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Kas

Okulumla Sosyalleşiyorum etkinliği kasamında 8-C sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğetmenleri Demet Ünneci önderliğinde sinemada film izlediler.

Ekm

Aydın Sosyalleşiyor etkinlikleri kapsamında 6-C Sınıfımız sınıf öğretmenleri Murat TURAN önderliğinde lunaparkta eğlendiler.

Ekm

Aydın sosyalleşiyor etkinlikleri kapsamında bisikletli okulumuz öğrencileri kendi mahallemizde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdulkadir EVRANOS yönetiminde bisiklet turu yaptılar.

Ekm

Aydın Kodluyor Etkinliği Kapsamında okulumuz olarak da öğrencilerimizle scratch uygulaması yaptık.

Ekm

Ayrılan ve Emekli Olan Arkadaşlara Yemek ve Plaket Verildi.