AYDIN / NAZİLLİ - Nahit Menteşe Ortaokulu

Etiket Sonuçları: NAZİLLİ

Haz

52 kiloda Aydın Güreş Müsabakasında öğrencimiz Samet TURHAL Aydın  il birincisi olmuş, Uşakta yapılan grup müsababakalarında ise 4. Olmustur. Ögrencimize teşekkür eder hayatında  başarıların devamını dileriz.

Kas

Mesleki gelişim programı hakkında bilgilendirme çalışması yapan Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Adnan BOYACI ile Sayın Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'un açılış konuşmalarını okul öğretmenlerimiz izlediler.

Kas

Okulumuz 23 Kasım 2017 perşembe günü Aydın genelindeki 800 okulla beraber NASAYA bağlandı ve Türk Uzman Ufuk YILDIZ ile internet üzerinden canlı bağlantı gerçekleştirdi. Konusu ileri Astronomi olan bağlantıyı öğrencilerimiz ilgiyle takip etti.

Haz

İftar yemeğinde bir araya geldik, birlik ve beraberliğimizi perçinledik.

May

Yılsonu Resim ve Fen Bilimleri sergisi okulumuz Nahit Menteşe ortaokulu görsel sanatlar öğretmeni Neslihan geçer eser ve Fen Bilimleri öğretmeni Demet Ünneci tarafından hazırlandı.

May

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri öğretmenleri Murat TURAN önderliğinde, Aydın Gençlik ve spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor salonundaki Mesleki ve Teknik eğitim sergisini ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz Rehberlik kurulunun aldığı kararla mart ayndan itibaren olumlu davranış geliştirme projesini başlatmıştır.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası çarpım tablosunu ezbere okuma yarışması yapıldı. Matematik öğretmeni Aydan Kaplan rehberliğinde yapılan yarışma sonucu dereceye giren ilk üç öğrenciye İstiklal Marşı töreninden önce ödül verildi. (ilgili fotoğraflara ana menüde fotğraf galerisi altındaki okul fotograflarımız başlığından ulaşılabilir)